logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Hospice of North Idaho

This new 15,000 sf, two story community building was part of a master plan for the “Hospice Campus”.  The first floor has a lobby/waiting area upon entry with central receptionist station, multi-purpose room designed with the ability to be divided into three individual spaces, training room, learning lab, counseling rooms, bereavement/library space, restrooms, and locker/showers.   The second floor has both open and private office spaces, conference rooms, private phone use rooms, kitchen/staff break room, restrooms and work and storage space.

LOCATION:

Coeur d'Alene, Idaho

DATE:

2017

Category:

Civic